Beth Hart - Koncert v Praze se uskuteční 6. prosince 2019 ve Foru Karlín

Beth Hart - Koncert v Praze se uskuteční 6. prosince 2019 ve Foru Karlín

Beth Hart se letos do Prahy vrátí se zbrusu novým studiovým albem.  Jmenuje se „War In My Mind“ a světlo světa spatří v druhé polovině září. Dnes zveřejňuje nový videoklip.27. září se fanoušci Beth Hart dočkají nového hudebního materiálu. Po třech letech od vydání „Fire On The Floor“ přichází tato bluesrocková diva s v pořadí již třináctým studiovým albem „War In My Mind“. O dva měsíce později zahájí evropské turné, jehož sedmou zastávkou se stane 6. prosince pražské Forum Karlín.Vzhledem k tomu, že termín koncertu byl oznámen již při jejím loňském koncertu v Praze, zbývá aktuálně k dispozici pouze několik málo vstupenek k sezení. Následně budou k sehnání pouze vstupenky ke stání.


První zveřejněnou písní z nového alba byla skladba „War In My Mind“, ke které vzniklo křehké lyric video plné kontrastů a obrazů „rozpolcené mysli“, která se sváří sama se sebou. Nyní Beth Hart představuje klasický videoklip ke druhé skladbě „Bad Woman Blues“.


Na video se podívejte zde: https://youtu.be/qiRiPtg9EFk


Beth Hart se snaží být tak opravdová, jak jen to jde a daří se jí to. V době nablýskané produkce, kdy hudebníci přelešťují své písničky, vylepšují zjev, retušují fotografie, popírají věk a pálí svá nejtemnější tajemství, je Beth umělkyně, která před vás vyloží karty - ber nebo nech být...

Na novém albu „War In My Mind“ tato na cenu Grammy nominovaná umělkyně nabídne posluchačům syrovost, desku o svých úspěších i přešlapech, album plné hořkosladkých pocitů, které její démony přetvořily ve zlato.

“Více než na jakémkoliv albu předtím jsem v těchto písničkách k sobě mnohem otevřenější,” vysvětluje Beth. “Ušla jsem si pořádnou léčivou štreku a teď už jsem s tou svou temnotou, divnostmi a vším tím, za co se stydím v pohodě - stejně jako se vším, co mi dělá dobře.”

Pohlcující zvuk „War In My Mind“ je živý a barevný, každá píseň je oslavou producentského umu Roba Cavalla. “Myslím, že jedním z největších Robových darů je to, že naprosto ponechává umělcům jejich vizi. Ani jednou se při nahrávání nestalo nic, co by mě zklamalo,” říká Beth


Pětadvacetiletá hudební kariéra Beth Hart nás naučila nic nevyloučit, pokud to je opravdové. Na albu „War In My Mind“ autorka obnažuje svou duši a ukazuje doslova vše a nikomu se za to neomlouvá.

Vstupenky na pražský koncert 6. prosince jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/event/BETH-HART

 

War In My Mind – album tracklist:

  1. Bad Woman Blues
  2. War In My Mind
  3. Without Words In The Way
  4. Let It Grow
  5. Try A Little Harder
  6. Sister Dear
  7. Spanish Lullabies
  8. Rub Me For Luck
  9. Sugar Shack
  10. Woman Down
  11. Thankful
  12. I Need A Hero

Lyric video War In My Mind: https://www.youtube.com/watch?v=sP-ub5wF-_0

 

Diskografie Beth Hart:

· Beth Hart and the Ocean of Souls (1993)

· Immortal (1996)

· Screamin' for My Supper (1999)

· Leave the Light On (2003)

· 37 Days (2007)

· My California (2010)

· Don't Explain with Joe Bonamassa (2011)

· Bang Bang Boom Boom (2012)

· Seesaw with Joe Bonamassa (2013)

· Better Than Home (2015)

· Fire on the Floor (2016)

· Black Coffee with Joe Bonamassa (2018)

· War in My Mind (2019)

 

Více informací na www.bethhart.com

Koncert pořádá agentura Liver Music www.livermusic.cz

 

 

red:fel/foto:Greg Watermann/zdroj:TZ-Zdena Selingerová



Fotogalerie

11285 11286 11287 11288 11290

© 2019 Celebrity za plentou Praha